Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas ultra 4d arizona state
#1
[Resim: 4059644_1.jpg]
Adidas Ultra4D 5.0 ​​on ikonin muotoilu ja innovatiivinen tekniikka, ja se on uusin lisä adidas ultra 4d miesten suorituskykyvalikoimaansa. UltraBOOST Primeknit -päälliset ja futuristinen 4D -tekniikka tukevat alhaalta, nämä taatusti kääntävät päät. Halusitpa sitten päivittää kiertoasi, taipua syötteeseen tai valmistautua seuraavaan seikkailuusi, Ultra4D 5.0 ​​tarkistaa kaikki valintaruudut.

Tee Time Ultra 4D näkyy myös valkoisena ja mustana värittäjänä, joka jäljittelee tarkasti edellä mainittua Ultraboostia. Valkoinen ja musta Primeknit adidas ultra 4d x nasa koostuu lenkkarin yläosasta, jota täydentää valkoinen nahkainen pitsihäkki. Brändäyksen osalta yhteistyössä toimivalla Ultra 4D: llä on minimaaliset merkinnät, adidas- ja SNS -logot näkyvät kielillä ja pohjallisilla.

adidas Originals julkaisee vuoden 2016 Ultra Boost "Arizona State" -merkin tuotemerkin Ultra 4D -siluetilla. Kuten Ultra 4D "Miami Hurricanes" -pari, tämä adidas Ultra 4D tulee samassa rakenteessa kuin alkuperäinen adidas ultra 4d miami hurricanes ja värin esto. Siinä on ruskeankeltainen ja kultainen Primeknit -päällinen, jossa on keltaiset kantapään leikkeet, ja maroon -häkit mustilla kolmella raidalla. Sen Boost-välipohja on korvattu 4D-painetulla pehmusteella mustan kumipohjan viimeistelee suunnittelun.

Vuoden 2016 adidas Ultra Boost ”Miami Hurricanes” oli yksi kaikkien aikojen suosituimmista Ultra Boost -julkaisuista. Vuonna 2021 adidas tuo takaisin adidas ultra 4d arizona state rakastetun Miami Hurricanes -värin esteen tuotemerkin Ultra 4D -siluettiin.Pukeutunut Collegiate Green-, Footwear White- ja Collegiate Orange -väreihin. Tässä adidas Ultra 4D: ssä on vihreä ja oranssi Primeknit -päällinen, jossa on silmiinpistävä oranssi kantapää, vihreä pitsihäkki ja valkoiset kolme raitaa. Valkoinen 4D-painettu välipohja mustan kumipohjan päällä täydentää suunnittelua.

https://www.representsrange.com/
Bul
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi