Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieuwe Nike Air Max 95
#1
De feloranje tinten langs de zijkant zijn hier een duidelijke indicatie van, hun lichte tot donkere gradiënt een bijna perfecte spiegel voor de Rayguns zelf. Nieuwe Nike Air Max 95 Elders, afgezien van het bijpassende tonglogo, ondermijnt de constructie elders deze warme tinten, waarbij wordt gekozen voor een diepzwart door de leren neus, tussenzool, vetereenheid en aangrenzende armaturen.

[Resim: ONE0151.jpg]

Terug op de markt is degene waarmee het allemaal begon: de klassieke OG "Neon" colorway. Nike Air Max 95 Online Winkel Omdat de recente OG "Pink Foam" onlangs een opleving heeft gemaakt, lijkt het alleen maar passend dat de oorspronkelijke optie ook een comeback maakt. Hoewel de hier getoonde foto's van de release in 2015 zijn, kun je verwachten dat ze op identieke wijze zijn gemaakt, waarbij de bovenste gradiënten zich vermengen met verschillende grijstinten vermengd met opwindende voltaccenten die de Swooshes, veterlussen en luchtbellen raken.

Niet lang geleden was Nike opgetogen om de Roswell Rayguns te vieren, een fictief ABA-team dat tijdens reclameblokken op het kleine scherm verscheen. Goedkope Nike Air Max 95 En hoewel het lang geleden is dat ze voor het laatst zijn verschenen, zal het feloranje kleurenschema van de selectie in ieder geval terugkeren dankzij deze aankomende Air Max 95. Hoewel de mascotte met wapens misschien ontbreekt, is de colorway onmiskenbaar een eerbetoon aan Dr. Funk en zijn band van All-Stars.

Deze Nike Air Max 95 Schoenen lijkt op zijn Black History Month 2020-ensemble en heeft een bovenwerk dat volledig is bekleed met levendige tinten. Spatborden hebben een kauwgomroze kleur die ook de middelste suède overlay, tong en binnenzoollogo's omlijnt. Hoewel niet zo uiteenlopend als de opstelling op de Air Max 95 20 voor 20, creëren de begeleidende gele en blauwe tinten een vergelijkbaar opvallend schema. De eerste bedekt het grootste deel van de mesh en suède keel, terwijl de laatste op de veterlussen en de onderste leerlaag verschijnt.

Vamp-overlays genieten van een nauwkeurige mix van de teamkleuren van "Bronx Bombers", terwijl versterking bij de teen een iets andere blauwtint introduceert. Nike Air Max 95 Heren/Dames Veterlussen en achilleshielgebieden zijn voorzien van reflecterende details waardoor de nieuwste Air Max de aandacht kan trekken, zelfs in suboptimale lichtomstandigheden. Ten slotte rondt de zool de propositie af met een gebroken witte tussenzool, donkere Airbags en een lichtere blauwe over de buitenzool.

www.apparentshoe.com
  


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi