Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas ultra boost dna herr
#1
[Resim: mark428.jpg]
Adidas Running kombinerar två av sina ikoner på nya UltraBOOST DNA Prime. adidas skor En hybridstil som har en adizero Prime - den första skon som har en Primeknit -konstruktion - ovanpå en klassisk UltraBOOST -mellansula, DNA Prime är faktiskt en nick till det olympiska arvet när OG adizero Prime debuterade vid OS 2012.

Varje sko kommer i "Active Red" och "Core Black" och har en helt stickad ovandel som är accentuerad med en "Cloud White" midjefot med tre Köp nu ränder och ytterligare fläckiga detaljer. Även om det verkligen är adizero Prime -inspirerat, påminner denna flexibla byggnad också om bilder av tidigare Palace x adidas -samarbeten som den kraftfulla Pro Primeknit.

Vita TPU -hälklämmor ger struktur och stabilitet, medan "2020" pryder varje tunga, en uppdaterad bild av den ursprungliga adizero Prime -utsmyckningen "2012" och en oavsiktligt förlorad nick till de uppskjutna adidas ultra boost dna herr OS i Tokyo. Nedanför serverar vita BOOST -mellansulor den ultimata komforten, med röda vridstänger och svarta Continental -gummi -yttersulor som avslutar utseendet.

Adidas har satt ihop ett UltraBOOST DNA inspirerat av "Sydney". Den här gången är löparen klädd i Australiens nationella färger för att ta en symbol för landet adidas skor dam Down Under. burar och hälformar uttrycker ett ljust "Collegiate Gold" som framhävs med djärv grön trim på Three Stripes -logotyperna på mittfoten. Ytterligare designelement kommer i form av en lutningstagg, hälflik, "SYDNEY" på stänkskärmen, "ultra boost" på hälräknaren och tryckta innersulor.

https://www.rea-skor.com/
  


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi